ОБЯВА ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ ПО ПРОЕКТ „КРАСИВА БЪЛГАРИЯ” НА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ НА РЕГИСТРИРАНИ В ДБТ БЕЗРАБОТНИ ЛИЦА

ПРОЕКТ „КРАСИВА БЪЛГАРИЯ” 2016 Приложение – Обява обучение

 

О Б Я В А

ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ ПО ПРОЕКТ „КРАСИВА БЪЛГАРИЯ”

НА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ

НА РЕГИСТРИРАНИ В ДБТ БЕЗРАБОТНИ ЛИЦА

Община Никола Козлево обявява организиране и провеждане на курс за професионално обучение за придобиване на квалификация на регистрирани в ДБТ безработни лица въз основа на подписано за 2016 г. с Министерство на труда и социалната политика споразумение по Проект „Красива България”.

Курсът за професионално обучение е по специалността: „Бояджийски работи” с код по СППОО 5820309, професия по СППОО 582030 „Строителство“ за придобиване на Втора квалификационна степен.

Общият брой на курсистите е 10.

Курсът за професионално обучение е с продължителност 300 учебни часа (41дни).

Максималната цена за професионалното обучение на един безработен е 600 лева без ДДС.

Всички обучаващи организации с образователни програми, съответстващи на Закона за професионалното образование и обучение, които са регистрирани в НАПОО по установения ред и желаят да участват в провеждането на горепосочения курс, са поканени да представят оферта, съдържаща следните документи:

1. Списък на документите;

2.  Декларация за личното състояние на кандидата;

3. Административни сведения;

4. Лицензия от НАПОО (заверено копие);

5. Заверено копие на договора за обединение, а когато в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението, представя се и документ, подписан от лицата в обединението, като се посочва представляващият обединението (важи при участник обединение);

6. Техническо предложение;

7. Декларация за липса на свързаност;

8. Списък с еднакви или сходни услуги през последните три години;

Забележка: Под „сходни услуги” следва да се разбира организиране и провеждане на професионално обучение/обучения за възрастни“.

9. Описание на материално-техническата база;

10. Списък на преподавателския състав за специалността, съдържащ име, трудов стаж, образование и доказващи квалификацията документи (оригинал);

11. Учебна програма (заверено копие);

12. Декларация за приемане на договора;

13. План-сметка-оферта;

14. Ценово предложение;

15. Подписан договор за обучение (оригинал на проекта за договор), изготвен по образеца на Проект „Красива България” Приложение – Договор за професионално обучение.

Изборът на изпълнител на професионалното обучение ще се осъществи по критерий за оценка „най-ниска цена”.

Офертите се приемат до 17,00 ч. на 03.05.2016 г. в сградата на Община Никола Козлево.

Всяка оферта следва се представи в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка. Върху плика трябва да има надпис: „Предоставяне на услуга на Община Никола Козлево с предмет: Организиране и провеждане на професионално обучение на регистрирани в ДБТ безработни лица по специалността „Бояджийски работи”, с код по СППОО 5820309, професия по СППОО 582030 „Строителство“ за придобиване на Втора квалификационна степен”, както и aдрес на участника за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес.

Оферти, които са представени след изтичане на крайния срок за подаване или в незапечатан или скъсан плик няма да се приемат и ще се връщат на подателите.

Допълнителна информация за организиране и провеждане на курса за професионално обучение може да се получи на тел.: 05328 2002, лице за контакт: Бюлент Юмер – ст. спец. „Европроекти и инвестиции” при Община Никола Козлево.

Техническото задание и Приложенията, необходими за кандидатстване ще бъдат публикувани на профила на купувача, на следния интернет адрес: http://nikolakozlevo.bg/bg/obsh_po_2015/newsite.

 

Образци и документи

 

Качена на 27.04.2016 г.