ЗАПОВЕД

№  РД – 221

с. Никола Козлево, 11.08.2022 г.

Във връзка с произвеждането на насрочените на 02.10.2022 година избори за народни представители за Народно събрание, в изпълнение на чл. 8, ал. 2, ал. 4 и              ал. 6 от Изборния кодекс и на основание чл. 44, ал. 1, т. 8 и ал. 2 от ЗМСМА

 

Н А Р Е Ж Д А М :

1. Образувам 13 /тринадесет/ избирателни секции на територията на община Никола Козлево;


2. Утвърждавам номерацията, адреса и обхвата им, съгласно Приложение № 1, неразделна част от настоящата заповед;

3. Настоящата заповед  да бъде публикувана в Раздел „Избори за народни представители за Народно събрание - 2022” на сайта на община Никола Козлево – www.nikolakozlevo.bg и на таблото за обяви в сградата на общината с административен адрес: с. Н. Козлево, пл. „23ти септември” № 5 не по-късно от 12.08.2022 год.

4. Копие от заповедта да се изпрати на териториално звено на ГД „ГРАО” в МРРБ - област Шумен, областния управител и РИК – Шумен.

5. С оглед осигуряване на необходимата охрана, безопасност и съдействие за оборудване на  помещенията, настоящата заповед да се сведе до знанието на Началника на РУ - Каолиново, Началника на РС „ПБЗН” – Каолиново, Директорите на училищата, кметовете на кметства, кметските наместници и председатели на читалищни настоятелства имащи отношение.

6. Контролът по изпълнението на заповедта възлагам на Секретаря на Общината.

Настоящата заповед може да се оспорва от заинтересовани лица пред областния управител на Област Шумен в тридневен срок от обявяването й.

ЕШРЕФ РЕДЖЕБ

Кмет на Община Никола Козлево